21 maart 2020

Coronacrisis en onze maatregelen

 

 

 

UPDATE

Geachte cliënt van Vital Fysiotherapie,

 

Het is lang geleden dat we ons via dit medium tot u gewend hebben. Helaas is daar nu door de huidige situatie met betrekking tot de corona-crisis toch weer aanleiding voor.

De toespraak van minister-president Mark Rutten was duidelijk: tot en met  9 februari 2021 gaat Nederland in een lock-down.

De gevolgen voor u en uw behandeling in onze fysiotherapiepraktijk willen we in dit bericht toelichten.

 

Tweedeling

Er wordt vanuit de overheid onderscheid gemaakt in noodzakelijk zorg en sport. Fysiotherapie kan en mag doorgaan. De sportscholen moeten sluiten.

Voor ons betekent dat dat als u bij ons traint op basis van een abonnement Fysiofitness dit in ieder geval tot en met 19 januari 2020 stopt.

Komt u bij ons voor een fysiotherapeutische behandeling dan kan dat voortgezet worden. Er is sprake van fysiotherapie als de declaratie in principe voor vergoeding van uw zorgverzekering in aanmerking komt (bij aanvullend verzekerde zorg indien u die heeft of vanuit de basisverzekering).

Het maakt dan niet uit of er sprake is van een individuele behandeling in de behandelkamer, individuele training in onze oefenzaal of een revalidatietraining met een aantal andere cliënten tezamen in onze zaal.

 

Hoe verder?

Fysiofitness

Voor cliënten Fysiofitness stopt voorlopig onze fysieke begeleiding. Daar waar we kunnen en u behoefte heeft proberen we u zoveel mogelijk te ondersteunen. Mocht u voor thuis adviezen of oefeningen nodig hebben, bel ons dan gerust op 0497-517272 of mail naar uw begeleidend fysiotherapeut via info@vitalfysiotherapie.nl.

Fysiotherapie in de zaal

Voor cliënten die in onze zaal trainen kan het zijn dat de planning aangepast moet worden. Uw fysiotherapeut neemt daarover per telefoon of mail contact met u op. Hoort u niets van ons, dan blijft de bestaande planning gewoon staan.

 

Mocht u naar aanleiding van deze mail vragen hebben, bel of mail ons gerust op 0497-517272 of info@vitalfysiotherapie.nl.

 

Mochten we elkaar door de omstandigheden voorlopig niet meer kunnen ontmoeten, dan wens we u namens alle collega’s van Vital Fysiotherapie goede kerstdagen en een goed begin van 2021 toe.

Call Now Button