21 maart 2020

Coronacrisis en onze maatregelen

 

 

 

UPDATE

Geachte cliënt van Vital Fysiotherapie,

We benaderen u vanwege wijzigingen in de Corona maatregelen die ook voor u als cliënt van Vital Fysiotherapie van belang zijn.

Algemene maatregelen

De verhoogde besmettingsgraad vraagt van ieder van ons om alert te blijven, dus de algemene maatregelen zijn onverminderd van toepassing.

  • We blijven de gezondheidscheck toepassen en vragen u om bij verkoudheid, hoesten, niezen, koorts en andere verschijnselen die kunnen duiden op besmetting met het corona-virus thuis te blijven.
  • Respecteer de 1,5 meter maatregel.
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst van de praktijk.

Terugkeer van de mondkapjesplicht in de openbare ruimte.

De mondkapjesplicht in openbare gebouwen is weer terug. Dat wil zeggen dat u wordt geacht bij verplaatsingen in onze praktijken een mondkapje te dragen.
In de wachtruimte kunt het mondkapje afdoen. Verplaatst u zich naar de behandelkamer dan vragen we u het mondkapje weer te dragen.

Gebruik van de trainingszaal.

Bij het gebruik van de trainingszaal is momenteel sprake van een maximale bezetting. Hierbij is de 1,5 meter maatregel nog altijd van toepassing en te realiseren. We handhaven deze regeling.

Toegangscontrole

Voor sportscholen en daarmee ook voor het trainen met een groep in onze trainingszaal, is de inzet van het coronatoegangsbewijs van toepassing. Dit betekent dat er een verplichte  toegangscontrole zal zijn door het scannen van uw persoonlijke QR-code. Dit geldt binnen onze praktijk voor zowel cliënten medische fitness als cliënten die in het kader van hun revalidatie in de zaal trainen.

Als de persoonlijke QR-scan een groen vinkje oplevert kunt u onveranderd bij ons blijven sporten en trainen.

Indien de scan van uw persoonlijke QR-code niet groen is, kan de training/revalidatie niet starten.

Voor cliënten die in het kader van hun revalidatie komen trainen maken we individuele afspraken voor het vervolg.

Met cliënten fysiofitness wordt afgesproken dat het abonnement verlengd wordt, of dat het resterende bedrag van het abonnement wordt terugbetaald.

Overige afspraken

We vragen u voor uzelf en uw mede aanwezigen om tijdens de training de 1,5 meter zoveel mogelijk te respecteren.

Ook het schoonmaken van de toestellen blijft ongewijzigd en we hopen dat u daar uw medewerking aan wilt blijven verlenen.

Laten we elkaar helpen ons aan de maatregelen te houden. Op die manier is de kans het grootst dat deze snel verdwijnen.

Namens team Vital Fysiotherapie

Blijf gezond en in beweging!

Mocht u naar aanleiding van deze informatie vragen hebben, bel of mail ons gerust op 0497-517272 of info@vitalfysiotherapie.nl.

Call Now Button