3 juni 2015

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken of wilt u een reeds gemaakte afspraak verzetten, bel ons bij voorkeur op de tijden zoals in het onderstaande schema is aangegeven, dan is onze praktijkassistente aanwezig om direct een afspraak in te plannen. Mochten wij u telefonisch niet te woord kunnen staan, spreek dan een boodschap en uw telefoonnummer in zodat wij u zo spoedig mogelijk kunnen terugbellen. Natuurlijk kunt u ook een email sturen om een afspraak te maken.

Maandag 8.30 – 16.30
Dinsdag 8.30 – 16.30
Woensdag 8.30 – 12.30
Donderdag 8.30 – 16.30
Vrijdag 8.30 – 12.30

In geval dat u uw fysiotherapeut wilt spreken, is dat ook mogelijk. Belt u in dat geval bij voorkeur op het hele of het halve uur zodat behandelingen niet onderbroken hoeven te worden.

 

Eerste afspraak

Neemt u bij uw eerste afspraak of wanneer u lange(re) tijd niet bent geweest altijd een legitimatiebewijs mee. Komt u voor het eerst bij ons in de praktijk?  U hoeft zelf geen handdoek mee te nemen deze krijgt u in bruikleen.

Sinds januari 2006 is voor een behandeling door de fysiotherapeut geen verwijzing van de huisarts meer nodig. Wanneer u zonder verwijzing bij ons in de praktijk komt, starten wij met een zogeheten screening. Hierin wordt beoordeeld of uw klachten ook daadwerkelijk door een van onze medewerkers behandeld kunnen worden.

Heeft u wel een verwijzing ontvangen voor fysiotherapie? Neemt u dan bij uw eerste afspraak de verwijsbrief mee. De eerste behandeling bestaat dan uit een fysiotherapeutisch onderzoek. Na dit onderzoek krijgt u uitleg over uw klacht en zal er een behandelplan worden opgesteld op basis waarvan de behandelingen worden gestart.

 

Verhinderd

Wanneer u op het moment van de afspraak verhinderd bent, geef dit dan uiterlijk 24 uur vóór de behandeling aan ons door. Er kan dan iemand anders in uw plaats komen en we maken voor u direct een nieuwe afspraak. Bij het niet tijdig afzeggen van uw afspraak worden de kosten voor de behandeling in rekening gebracht (zie cliëntinformatie – tarieven). Dergelijke kosten worden door zorgverzekeraars niet vergoed.

Call Now Button